Menu
Winkelwagen 0

Welkom bij GardenArts!

GardenArts is in 2018 opgericht door drie studenten met een enorme passie voor kunst. Terwijl we 's middags naar colleges gingen werkten we 's avonds aan ons eigen bedrijfje. Hoewel dit af en toe best stressvol was, kijken we er nu met een lach op terug. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een serieuze webshop met een mooi klantenbestand. We hebben inmiddels al meer dan dan 3 jaar ervaring in het leveren van beelden in zowel binnen- als buitenland en onze klanten variëren van consumenten tot bedrijven.

We zijn er trots op beelden te leveren die volledig aansluiten op uw wens. Dit kunnen we doen door onze samenwerkingen met verschillende leveranciers. Deze maken het mogelijk zo'n groot assortiment aan te bieden. Zo is er altijd een beeld dat past bij uw smaak.

We proberen de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Dit kan natuurlijk alleen als u zelf 100% tevreden bent. Daarom kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren voor omwisseling of terugbetaling. Uw tevredenheid staat altijd op nummer 1.  

Kijk gerust even rond op de website en twijfel niet om contact op te nemen bij eventuele vragen.

 

Groeten,

 

Team GardenArts

Team GardenArts