Menu
Winkelwagen 0

Tuinbeelden

Bij GardenArts.nl weet u zeker dat uw een prachtig beeld kan vinden voor uw tuin. De meeste beelden zijn de volgende dag zelfs in huis! We werken met verschillende leveranciers om zo een groot assortiment beelden te kunnen leveren. 

Onze collecties tuinbeelden

We hebben verschillende collecties aan tuinbeelden. Dat kunt u waarschijnlijk al zien in de navigeerbalk. Zo bent u ervan verzekerd dat uw beeld volledig naar wens is. De collecties die we aanbieden zijn: boeddhabeelden, dierenbeelden, beelden van kinderen, moderne beelden, vrouwenbeelden en zonnewijzers. Deze beelden zijn een fantastische bijdrage aan uw tuin.

Buiten dat we een ruim aanbod hebben in collecties zijn de mate van de beelden ook erg gevarieerd. Zo kunt u kiezen voor een klein subtiel beeld maar ook voor een groot exemplaar op een sokkel. Al onze beelden zijn gemaakt door vakmensen met een zeer hoge mate van expertise. Daarom weet u zeker dat een aankoop bij GardenArts een goede aankoop is.

Onderhoud van onze beelden

Als u een tuinbeeld aanschaft weet u zeker dat u een zeer duurzaam object aanschaft. Daarnaast is het zeer onderhoudsvriendelijk. Vaak is het voldoende om een keer per jaar het beeld schoon te maken. U kunt onze beelden in elk seizoen buiten laten. Als u er echt verzekerd wilt zijn dat het beeld levenslang mee gaat dan is het verstandig om uw beeld binnen te plaatsen in de winter. 

De verrijking voor uw tuin

Een mooi beeld is natuurlijk de blikvanger in uw tuin. Het kan enorm veel karakter geven aan de omgeving. Vaak als een tuin goed wordt onderhouden komt een beeld helemaal goed tot zijn recht. Het is hierbij belangrijk dat uw het soort beeld goed afstemt op de tuin die u heeft. Zo kan u bij een grote tuin kiezen voor een groot beeld op een sokkel. Bij een kleinere tuin is dit natuurlijk veel te aanwezig. Hierbij kunt u beter kiezen voor een klein beeld. Het is voor u niet lastig om een beeld te vinden dat bij uw tuin past!

Moeite met kiezen?

Een groot assortiment is natuurlijk fijn maar kan ook zorgen voor twijfel tussen bepaalde beelden. Daarom kunt u altijd onze blog bekijken om daar wat inspiratie op te doen. Daarnaast hebben we ook Facebook en Instagram waarop we een hoop leuke posts delen. Als dit niet voldoende is hebben we altijd een live chat waarop we u gelijk kunnen helpen.

Wilt u ons bereiken?

Als u nog aanvullende informatie nodig heeft kunt u ons het beste bereiken via de live chat. Daarnaast kunt ons altijd mailen op info@gardenarts.nl of bellen op: +31646093996. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.