Menu
Winkelwagen 0

55 jaar getrouwd cadeau

Geposted door Eva van Heidelberg op

Als u zoekt naar een mooi huwelijkscadeau voor een 55 jarig huwelijk. Dan hebben we bij GardenArts een mooi aanbod waarmee u er zeker van bent dat u goed voor de dag komt. Want een is natuurlijk fantastisch om uw 55 jarige huwelijk te vereeuwigen met een mooi beeld.

We hebben een groot assortiment aan bronzen liefdesbeelden in assortiment. Absoluut een cadeau waarmee u en uw nog jaren plezier van zult hebben. We verkopen uitsluitend de hoogste kwaliteit beelden. hieronder hebben we onze favorieten liefdesbeelden op een rijtje gezet.

Top 55 jaar getrouwd cadeau´s

Brons beeld liefdespaar - GardenArts Bronzen beeld liefdespaar dansend - GardenArts 
Bronzen beeld huwelijk - GardenArts Bronzen beeld de kus - GardenArts
Bronzen beeld liefde - GardenArts Bronzen beeld huwelijk - GardenArts
Bronzen beeld samenwerking - GardenArts Brons beeld huwelijk - GardenArts
Bronzen beeld verbondenheid - GardenArts bronzen beeld man en vrouw - GardenArts

Cadeau smaragden huwelijk

Een 55 jarige huwelijk wordt over het algemeen een smaragden huwelijk genoemd. De smaragd wordt ook wel ´de steen van onvoorwaardelijke liefde genoemd. Dat is dus de reden dat ook zo toepasselijk is voor een 55 jarig huwelijk. Om een 55 jarige huwelijk echt te vereeuwigen is een brons beeld een prachtig cadeau.

Een origineel 55 jaar getrouwd cadeau 

Een brons beeld is een van de meest originele cadeaus die u kan geven. Vooral als u een het beeld als een verrassing geeft zal het goed worden ontvangen. Kies één van de bovenstaande beelden uit en bestel hem vandaag nog!

 


Deel deze post← Oudere post


Laat een reactie achter